Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2014 18:49 - Още няколко предложения за тези дни..
Автор: rokoli Категория: Спорт   
Прочетен: 408 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.04.2014 20:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Стронгест - Дефенсор Спортинг

Изключително фаворитизиране на боливииците, най-вече поради високото разположение на Ла Паз, тук се справиха с резервите на Велез, Атлетико Паранезе и перуанският Университарио, най-труден, имам чувството,че им беше точно този с перуанците, добре, че Университарио бяха отбор който домакинства в Лима, но има опит и на високо.
Стонгест си изглежат прекрасно, особенно, ако им се гледат всичките мачове, но трябва да се има в пред вид, че говорим за боливииски клубен отбор, който няма как да събере някакъв състав, дори и що годе конкурентен за нещо сериозно в Либертадорес, груповата фаза е едно, елиминациите друго, ако Велез не бяха игнорирали този мач, сега можеше и да ги няма тигрите в елиминациите..или пък, ако Университарио не им беше пуснал в Лима Х-чето....доста с "късмет" минаха в този етап.
Дефенсор останаха единственият тим на Уругвай в елиминациите, ще се нагърбят с не леката участ да отсрамят напусналите надпреварата Насионал и Пенярол, тук в момента се дава мило и драго отбора да продължи, ще ползват маск екстри които да им донесат комфорт за тази визита, идват и се връщат с чартърен полет, като ще кацнат в Ла Паз малко преди мача, един от начините донякъде да се справят с тия близо 4000 метра надморска височина. Всъщност те май са понапипали ваксата как да играят на високо, преди 2-3 седмици спечелиха в Перу срещу Реал Гаркиласо с 2:0, наистина не игараха в Куско където е по-високо и от Ла Паз, но и Хуанкайо където беше мача си ги има едни 3100 метра. Аз поне не мисля да ги отписвам, идват с изключитено дефанзивна схема, разчитат само на контри, а имат не малко изпълнители които могат да дори и при този разреден въздух да вкарат. Това 8 за тях е напълно не реално, и си заслужава с малък зало да се пробва.
  •  
Принеса Солимоеш - Бразилиензе

Купа на Бразилия, първи мач, Бразилиензе пристигат с намерението да няма реванш, т.е да бият с поне 2 гола разлика, иска им се това е нормално, все пак в местният шампионат течат плейофи, и един втори мач доста ще им попречи там, на първо четене не трябва да имат проблеми, все пак Амазонас е доста назад във футболно отношение щат....но колкото и да е назад тук в Манаус ще се играят мачове от World Cup, е сега срещата нама да е на този стадион...Бразилиензе е отбор от федреалният щат, колко да е щат това.. столицата и малко около нея, няма да играрят никъде после в националното първенство, лежат на стари лаври, но в момента не са нищо особенно.
Принеца както се очертава си пишат новата история, последни шампиони на щата, а и сега вървят без грешка, въпреки, че на е са от Манауас, последният мач взеха победата над Насионал Ам, и то точно в Манауас, защо го коментирам това, защото това е един доста добър критерии за отбора, все пак Насинал Амазонас миналата Купа елиминараха, Коритиба,а после и Понте Прета, сега пък изхвърлиха отборчето от Порто Алегре, Сао Луис....... тук просто събирам 2 и 2, Принсеса определено са по-качествен отбор от Насионал, а и сега им е шанса да се покажат, Бразилиензе са отбор с не лоши резултати, но и без кой знае какви успехи в последно време, затова откровенно предпочитам почти символичните домакини, които обаече ще докарат поне 3-4000 на стадиона.



Това сега като бонус които четат блога.

Панама:
Тауро - Иддепендиенте...мач с значение само за домакините, все още с шанс за плейофите последно беше 2.10
Рио Абахо - Сан Франциско ..тук ситуацията е странна Абахо могат и да изпадна, а и същевременно да станат шампиони, прецедент за Панама, но така е по правилник, или ще ги избутат да изпаднат, или ще ги лашнат да се спасят за сметка на Чепо и да си играят плейофите, за мен второто сега 1-ца коеф. 2.40..




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rokoli
Категория: Спорт
Прочетен: 83126
Постинги: 192
Коментари: 1
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930