Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2014 16:51 - Cartagines - Deportivo Saprissa
Автор: rokoli Категория: Спорт   
Прочетен: 206 Коментари: 0 Гласове:
0



Последен кръг преди полейофите, Саприса сигурни за там, без шанс да бъдат изместени от първото място в очакване на противника който ще е единият измежду УКР и Кармелита.
Картаго пък просто гледат на четири да приключат един слаб сезон в който "подобриха" най-лошата си серия в своят история без победа, все пак в послените  4 мача след идването на Клаудио Бордин успяха да запишат една, и поне този товар  им падна от раменете.
За Саприса ще отсъстват двама от основните играчи, Уестън и Русел които дружно в края на предишния мач си изкараха по 5-ти жълт картон, та да са на чисто за плейофите, липсата не е малка, но напълно преценена, и без тях гостите трябва да се справят, не толкова защото са доста по-напред с материала, но и мача хич не е маловажен за тях.
Това, че не могат да бъдат изместени от първото място на Класура си е факт, интригата е около първото място в общото класиране /Апертура + Класура/ , където имат равни точки с Аляхуела и само точка пред Ередиано. За Шампионската лига на КОНКАКАФ се класират победителите в двата етапа, Аляху имат титла и са сигурният тим за там, втората квота ще е за сегашния шампион, но шанса на Аляху да я дубилрат не е малък, имат желание, а и потенциал за това. При едно такова положение, отборът които ще ги придружи в този комерсиален турнир, ще е един от финалистите, вече Ередиано е на лице, чака се втория, и, ако Саприса играе финал с Аляхуела и го загуби, то избора ще е между тях и Ередиано, като критерия ще е точно това общо класиране. Едни 3-точки срещу Картаго, на практика ги правят недостижими за Ередиано и при една такава ситуация, която казвам е много вероятна, те ща игаят в ШЛ. Сериозен стимул, и едва ли ще разчитат на Кармелита в другият мач, а сами ще си свършат работата.
Ставките тръгнаха леко на долу, все още са над 2, но предполагам, че ще се сринат още.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rokoli
Категория: Спорт
Прочетен: 83123
Постинги: 192
Коментари: 1
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930